Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Primàries de Ara en Comú. Participeu!!

Com tots sabeu EUPV decidí participar en el procés de primàries d’Ara en Comú amb l’objectiu d’aconseguir una candidatura unitària d’esquerres per fer fora al PP.

En aquesta web teniu tota la informació actualitzada http://ahoraprimariasencomun.org/va...

Ja s’ha obert el termini per presentar les candidatures: http://ahoraprimariasencomun.org/va...

Segons l’Article 7 del nostre reglament de primàries: “Les candidatures seran individuals, cada candidat/a haurà de presentar una ressenya sobre la seua motivació, fotografia i opcionalment la seua trajectòria política. La ressenya no serà superior a 2500 caràcters.

La campanya de primàries tindrà una duració no inferior a 5 dies.

Per part d’Ara en Comú se publicarà la ressenya i fotografia de tots els candidats en els seus mitjans de comunicació, segons l’ordre que s’estableixi en l’art. 3 d’aquest Capítol.”

El dia 15 d’octubre a les 17:00 es tancarà el termini per a presentar les candidatures.

A més d’enviar la seua ressenya, l’ha de presentar signada en l’assemblea de València, el dia 15 a les 19:00 (o entregar-la a un membre del comitè electoral).

Les candidatures es poden enviar directament des del formulari de la web, al correu araencomuvalencia@gmail.com o donar-la a un membre de la comissió electoral.

INSCRIPCIÓ CENS Per inscriure’s en el cens heu d’omplir la fitxa d’inscripció que adjuntem, signar-la i adjuntar la fotocòpia del DNI. Estem a l’espera de que s’habilite l’opció telemàtica, ja vos avisarem.

Tots i totes s’heu d’inscriure per poder participar!!!!

En quan tingau les fitxes ens les podeu fer arribar a la seu d’Esquerra Unida al carrer borrull.

El dia 21 a les 17h és l’últim dia per inscriure’s.

Tenen dret a votar en les primàries totes les persones majors de 16 anys, que visquen, treballen, estudien o estiguen empadronats en la província de València. L’adreça es podrà acreditar mitjançant el DNI o document identificatiu. En cas de figurar una dreça diferent, o treballar o estudiar sense residir, haurà necessàriament d’acreditar-ho mitjançant document fefaent.

En la web també està el llistat de col·legis electorals on anirem tots i totes a votar. Si voleu que s’afegisca algun sols ho heu de dir.

Del dia 22 al 26 d’octubre serà la votació telemàtica.

El dia 25 serà la votació presencial.Compartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 388926

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio local - comarcal   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License