Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Assemblea Oberta de les Marxes de la Dignitat de València, dimarts 22 setembre a les 19 hores

Companys, companyes,

Des de les Marxes de la Dignitat 22M de València convoquem una reunió oberta a persones i col·lectius per al proper dimarts 22 de setembre, a les 19 hores, a la seu de la Intersindical Valenciana (C / Juan de Mena, 18 - baixos) per tractar sobre les propostes de mobilitzacions que estem impulsant per als propers mesos per reivindicar i defensar els nostres drets.

Com sabeu aquest any està convocada una Jornada estatal de Mobilització General per al 22 d’octubre, jornada que volem construir amb tots els Moviments, Organitzacions i Col·lectius Socials que comparteixen els eixos de la convocatòria.

A més, les Marxes de la Dignitat estan impulsant, al costat d’altres plataformes i col·lectius, l’Euromarxa 2015. La columna sud-oest eixirà de Gibraltar el dia 1 d’octubre i arribarà a Brussel·les el 14 per participar en les accions que tindran lloc els dies 15, 16 i 17 en aquesta ciutat.

Aquest moment és el nostre, el dels companys i companyes que estem al carrer lluitant per reivindicar:

- No al pagament del deute: il·legal, il·legítim i odiós
- En defensa de les llibertats i contra un estat policial.
- Per uns serveis públics de qualitat, essencials i no essencials, i contra la seva privatització. Seguretat Social [jubilacions, pensions, discapacitat (llei dependència), atenció mèdica i habitatge]; Sanitat; salut i salubritat; educació (escoles, instituts, universitats ...); subministraments domiciliaris (aigua, gas, electricitat, residus ...); assistència jurídica "gratuïta"; transport; cultura; esport; telecomunicacions; bancaris ...
- Dret a habitatge digne per a totes i tots
- Pel dret a un treball i salari digne i per una renda bàsica suficient
- Per la derogació de les successives reformes laborals imposades a la classe treballadora, per l’ocupació estable i amb drets.
- Per un desenvolupament  que respecte la naturalesa en benefici de les generacions presents i futures.
- Contra la corrupció i impunitat. Per l’ètica i la transparència.
- No al TTIP (Acord Transatlàntic per al Comerç i la Inversió)
- Contra la guerra i pel refugi a les persones desplaçades pels conflictes bèl·lics o econòmics.

Aquests drets estan lligats a la dignitat de les persones dins de l’estat i de la societat. Els drets fonamentals no els crea el poder polític, s’imposen a l’estat l’obligació de respectar-los.

A l’Assemblea també s’informarà de l’Assemblea Estatal Oberta a Moviments Socials, Partits i Col·lectius convocada per les Marxes de la Dignitat per al dissabte 19 de setembre que es realitzarà a l’Escorxador de Madrid i a la qual també esteu tots i totes convidades.

Les persones, els col·lectius i les organitzacions que ho desitgeu podeu acudir a la reunió del 22 de setembre per preparar entre totes i tots les mobilitzacions. A més, des de les Marxes de la Dignitat fem una crida per organitzar-nos als barris, districtes, municipis, centres de treball o d’estudis ... i participar en les mobilitzacions que proposem per aturar les agressions salvatges als nostres drets, recuperar tots els que ens han furtat i aconseguir tots i cadascun dels drets que les persones hem de tenir.

Salutacions cordials de les Marxes de la DIGNITAT 22M de ValènciaCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 387922

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio PARTICIPACIÒ  Seguir la vida del sitio Entitats i associacions   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License