Esquerra Unida Els Verds Ajuntament d’Aldaia

Suport a la vaga educativa del dimarts 24 de març per la retirada immediata del decret 3 + 2 ¡El fill de l’obrer a la Universitat!. Crida Sindicat d’Estudiants

La vaga estudiantil del 25 i 26 passats va ser una gran mobilització contra la política de Wert i la privatització de la Universitat. L’ensenyament públic cridat a la vaga va paralitzar-se i en 130 localitats de tot l’Estat va haver manifestacions. A València va haver una de les manifestacions estudiantils més grans dels últims anys.

Però no volem només protestar pel decret 3 + 2 i la resta d’atacs a l’educació pública. Volem retirar el decret, volem acabar amb aquesta política i amb Wert de ministre. Per això continuem la lluita!

I la pròxima cita és el dimarts 24. La raó de que siga aquest dia en concret és per a anar junts amb els treballadors de la Universitat (de tot l’ensenyament públic a Madrid), que també faran vaga, convocats a nivell estatal pels sindicats FE-CCOO, STEs i FETE-UGT. Tenim clar que anar junts és un pas endavant, suma força, i per això animem a tots a participar en les manifestacions convocades (pots veure el llistat abaix) i a recolzar la vaga que el Sindicat d’Estudiants organitza, de nou, a Secundària, cicles i Universitat. Una vegada més, convoquem a tots els estudiants, perquè tots som els afectats (no només els universitaris) per unes mesures que allunyen definitivament la Universitat de la majoria de famílies treballadores.

Volem comptar amb vosaltres a les manifestacions, i amb resolucions de suport.

Vaga general d’estudiants d’Universitat i instituts!

Vaga de professors i treballadors de la Universitat

Dimarts 24 de març, a València: 12 h., Avgda. Blasco Ibáñez (entrada d’Història). Metro Facultats eixida Història.

www.sindicatodeestudiantes.netwww.sindicatdestudiants.netCompartir
Compartir/Guardar/añadir a favoritos

Portada del sitio | Contacto | Mapa del sitio | | Estadísticas de visitas | visitas: 388926

Seguir la vida del sitio es  Seguir la vida del sitio INFORMACIÒ  Seguir la vida del sitio Convocatòries   ?    |    Los sitios sindicados OPML   ?

Sitio desarrollado con SPIP 2.1.2 + AHUNTSIC

Creative Commons License